ENABLERS

Wytze Visser

Cohezy Communicatiestrateeg / Conceptdenker

“Goede communicatie maakt het verschil tussen succes en tegenvaller. Veelal wordt ‘informeren’ bij infra als voldoende beschouwd. Maar goede communicatie betrekt mensen. Zowel binnen het team als bij alle doelgroepen. Het creëert draagvlak.” Aldus Wytze Visser “Ik geef projecten graag een ziel mee. Een kerngedachte. En een herkenbare, heldere stijl en zodat het project met iedereen en in alle media kan communiceren.”

Wytze Visser bedacht in opdracht rijk, provincies en gemeenten communicatieconcepten voor diverse complexe infraprojecten. Hij is een onafhankelijk vakman die strategisch vermogen op niveau weet te combineren met creatieve oplossingen. Wytze schrijft soepel. Schetst de grote lijnen. Kortom: is een echte conceptdenker. En staat als creatief stevig met beide benen op de grond, want heeft een broertje dood aan flauwekul.

Contactgegevens:   wytze@cohezy.nl – 06 512 97 57

Peter van den Broek

Cohezy Merkenbouwer / Marketeer

Merkspecialist. Digital. Analytisch denker die in zijn werkwijze veel ruimte laat voor bijzondere, afwijkende invallen. Onderscheidt onmiddellijk de zin van de onzin. Bewaakt hiermee de ziel van het merk.

Geeft hiermee opdrachtgevers houvast in het merkdenken. En zorgt voor de scherpe input waarmee creatieve collega’s het beste uit zichzelf kunnen halen.

Contactgegevens: peter@cohezy.nl – 06 108 94 483

Rembrandt Frerichs Trio

Cohezy Creatieve Workshops

“Wij geven de deelnemer nieuw denkgereedschap om geleerde principes in zijn gedachten te ordenen en vervolgens in een organisatie toe te passen. Dit doen we op basisprincipes van de jazz: improviserend musiceren en dus constant afwegingen en beslissingen maken. Soms in een split second. Soms meer overwogen”, aldus Rembrandt Frerichs. Naamgever van het gerenommeerde trio dat speelt van North Sea Jazz tot Concertgebouw. En op festivals van Rusland tot in India.

Op basis van deze werk- en levenshouding verzorgt het trio workshops in de vorm van luisterconcerten mét uitleg (awareness-concerten) en een gesprek met de workshop deelnemers. Het doel is om aan de hand van de muziek verschillende principes en processen duidelijk te maken. Hierbij richt het trio zich op
leiderschap, 
samenwerking,
ondernemerschap
communicatie, 
talentontwikkeling

Het concert inspireert de deelnemer. Die is geneigd om zijn gedachten te herschikken en vaste ideeën los te laten. Hierdoor zijn de awareness -concerten zeer geschikt als inbedding van de overige workshop-activiteiten.

Contactgegevens: rembrandt@cohezy.nl

Andre Besseling

Cohezy Creatief vormgever

“Projecten zijn complexe processen! Zeker. En daarom vaak gedompeld in ernst en serieusheid. Dat hoeft niet altijd. Het kan ook anders. Leuker. Die ervaring heb ik bij diverse projecten!” Andre Besseling is van oorsprong acteur en improvisatietrainer. Hierdoor is hij expert in het toevoegen van humor, creativiteit en de soms broodnodige relativering. Op momenten waar projecten stroef lopen, kan Andre zorgen voor een andere en creatieve kijk op elkaar en op het project. Zijn werkmethodes zijn speelsheid en laten zien wat er speelt. Niet gehinderd door een studie als projectmanager, maar wel gepokt en gemazeld in het werken met teams en managers. Hierdoor kan Andre een bijzonder aspect toevoegen aan een project. “Makkelijker kan ik het niet maken. Wel veel leuker!”

Contactgegevens: andre@cohezy.nl – 06 215 14 321.

Lilian Bakker

Cohezy Trainings acteur & coach

“Mijn expertise wordt ingeroepen wanneer binnen een project mensen tegen zichzelf en tegen elkaar oplopen in gedrag. Belangrijkste oorzaak is dat je niet in dezelfde taal over zowel onderlinge relaties als materiele zaken kunt spreken. Daarom is gemeenschappelijkheid mobiliseren waarin je jezelf niet kwijtraakt een vaardigheid die je niet genoeg kan oefenen!” Lilian is acteur en spiegelcoach met een jarenlange (internationale) ervaring in het begeleiden van professionals en leidinggevenden.

Contactgegevens: lilian@cohezy.nl – 06 303 95 048

Michiel Couvee

Cohezy Bouwfilm

Als filmmaker vind Michiel het een uitdaging om duidelijkheid te verschaffen in complexe processen. ‘De inzet van film heeft zich meerder malen bewezen als het gaat om het bieden van nieuwe perspectieven en inzichten in samenwerkingsprocessen.’

Voor Michiel is het een noodzaak om in de werkomgeving creatieve en verfrissende toevoegingen te bieden op het gebied van projectcoaching. ‘Film houdt mensen een spiegel voor, het creëert een beter zelfbewustzijn en biedt een unieke vorm van zelfreflectie. Film inspireert mensen om het grotere geheel te overzien met als doel een optimale samenwerking tussen verschillende partijen. Dat is wat film een organisatie inhoudelijk kan bieden.’ Met Bouwfilm.nl legt hij op dynamische wijze bouwprojecten vast op film, zelfs als er nog geen paal in de grond staat. ‘Door het volgen van een bouwproces van begin tot eind, zowel inhoudelijk als visueel, wordt een document gecreëerd met historische waarde.’

Contactgegevens: michiel@cohezy.nl – 06 47 103 190

Met ons aanbod in enablers bieden wij diepgang in uw project